Maak een afspraak
088 2200 200

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe computer! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de slag. Maar eerst moet de computer worden aangesloten en ingesteld. Hoe pak je dat aan? Eén van onze studenten komt graag bij je langs voor een snelle en juiste computer-installatie. Hij of zij geeft ook handige tips voor een veilig gebruik van jouw computer.

Onze studenten helpen je graag, bijvoorbeeld door:

 • De computer aan te sluiten

  Je hebt de computer uitgepakt. Maar dan… waar moeten al die vele kabeltjes en snoertjes eigenlijk in? Onze student helpt je om de computer goed aan te sluiten en laat je zien welk snoer waarvoor dient.

 • Software en besturing te installeren

  Onze student kan elk besturingssysteem installeren, waaronder Microsoft Windows of Apple OS X. Ook andere software kunnen wij installeren, bijvoorbeeld voor Microsoft Office of voor de printer.

 • De nodige hardware te installeren

  We maken de computer-installatie compleet door al jouw hardware aan te sluiten: van toetsenbord en muis tot de printer. De student zet alle instellingen goed én zorgt ervoor dat alles wordt aangepast naar jouw voorkeuren.

Computer-reparatie aan huis

Lopen jouw programma’s steeds vast of start je computer steeds trager op? Je wilt deze computerproblemen snel oplossen, het liefst gewoon thuis. Zoek je iemand die vlot en vakkundig de situatie opneemt en – indien mogelijk - per direct de computer-reparatie uitvoert? Onze studenten helpen je graag.

Wij helpen je met de computer-reparatie, bijvoorbeeld door:

 • Jouw besturingssysteem te resetten

  Het installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows) helpt je vaak al uit de brand. Van besturingsprogramma’s komen vaak nieuwe versies uit, het is daarom belangrijk om deze regelmatig bij te werken.

 • Updates te installeren

  Problemen met updates is de meest voorkomende reden van het niet goed werken van de computer. Updates zijn van belang om de computer goed te laten functioneren. De student legt je ook graag uit hoe je dit zelf bijhoudt.

 • Een virus te verwijderen

  Ook een virus kan de oorzaak zijn van computerproblemen, zoals een computer die plotseling (veel) trager wordt. De student kan het virus verwijderen van de pc en goede antivirussoftware installeren of bijwerken.

Afspraak maken?

Hulp nodig bij de installatie of reparatie van je computer? Onze studenten helpen je dan graag!

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

De Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

De computer-installatie of reparatie is voltooid. Je kunt nu weer veilig aan de slag. Maar hoe voorkom je dat de computer na verloop van tijd traag wordt of besmet raakt met een virus? Laat jaarlijks de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ uitvoeren.

Onze student checkt de pc op 15 essentiële punten en past zo nodig direct de instellingen aan. Hij of zij geeft je tijdens deze APK ook tips voor veilig internetten en stelt de computer zo in dat de beveiliging up-to-date is.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Gun jij een ander ook een optimale computer-installatie of reparatie? Ken je iemand met een nieuwe computer die er niet goed uitkomt? Geef hem of haar de Studentaanhuis Cadeaubon en verras diegene met een digitale hulp- of les aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker