Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Over Ons

Een lachend spaarvarken

Hoe het begon

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte zijn wij sinds 2010 actief door heel Nederland. De oprichter van Studentaanhuis had zelf problemen met een vastgelopen computer. Niemand kon hem op korte termijn helpen, terwijl hij zo snel mogelijk weer met zijn pc aan de slag wilde. Nadat een slimme IT-student zijn probleem binnen no time opgelost had, was het idee voor Studentaanhuis geboren.


Onze studenten

Inmiddels sturen wij meer dan 1000 deskundige en goed opgeleide IT-studenten vanuit ons hoofdkantoor in Bilthoven dagelijks naar klanten in heel Nederland om alle digitale vragen en problemen snel en vakkundig te fixen. Gewoon thuis en meteen goed geregeld.

Al onze studenten zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op digitaal gebied, enthousiast en doen er alles aan om al jouw digitale problemen en vraagstukken naar tevredenheid op te lossen. Ze helpen je onder andere graag bij het maken van een back-up van alle belangrijke bestanden op je computer, tablet en smartphone, het instellen van wifi en e-mail of bijvoorbeeld bij het installeren van een virusscanner en de laatste software updates. Ze weten alles over internet, computers, tablets, printers, smartphones, digitale tv’s, slimme thermostaten en alle andere digitale apparaten!

Onze studenten geven niet alleen advies en uitleg op basis van de kennis die zij tijdens hun studie opdoen, maar ze worden ook intern opgeleid. Ze zijn onafhankelijk en helemaal vrij in het aanbevelen van merken en producten.

Zelf bij Studentaanhuis aan de slag? Bekijk dan onze vacatures.


Een afspraak maken

Om een afspraak te maken, neem je telefonisch contact met ons via 088 2200 200 of vul je ons online aanvraagformulier in.

Vervolgens komt één van onze slimme studenten bij je aan huis en gaat samen met je aan de slag. Ook ’s avonds en in het weekend. Voor veel digitale problemen en vraagstukken kunnen onze studenten je ook op afstand helpen. Handig als je problemen hebt die snel verholpen moeten worden of als je een korte vraag hebt!

Wist je dat wij in 2017 alle vragen en problemen in 98% van de gevallen bij de eerste afspraak opgelost hadden? Wij fixen het wel!


Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak


Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! We zijn al vijf jaar op een rij uitgeroepen tot ‘Servicebedrijf van het jaar’. Daarnaast beoordeelden al meer dan 45.000 klanten ons met maar liefst een 8,8 op Trustpilot. Een cijfer waar we trots op zijn!


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube, Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en speciale aanbiedingen van Studentaanhuis!


Partner worden?

Wil je (zakelijk) partner worden van Studentaanhuis of zie je mogelijkheden om samen te werken?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.a.v. de heer J. van Meerveld. Geef hier in duidelijk aan welke samenwerkingsideeën je hebt.