Profiteer nu van onze Super Zomer Aanbieding en ontvang €4,50 korting op een APK-afspraak!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Over Ons

Een lachend spaarvarken

Over Studentaanhuis

Heb je te maken met computerproblemen? Een vraag over veilig internetten, het instellen van wifi of Spotify, of bijvoorbeeld over het maken van een back-up?

Wat jouw vraag ook is – onze studenten hebben het antwoord. Dit is de gedachte achter Studentaanhuis.

Een kleine greep uit wat onze studenten voor je kunnen betekenen:

  • computer opschonen
  • back-up maken
  • virussen verwijderen
  • wifi en de router instellen
  • mobiele apparaten instellen

Wij sturen onze ruim 1.000 slimme studenten vanuit het hoofdkantoor in Bilthoven dagelijks naar klanten in heel Nederland. En daar lossen zij aan huis problemen op of geven ze les op jouw eigen computer. Ook ’s avonds en in het weekend. Studentaanhuis is dan ook niet voor niets al vijf jaar op rij 'Servicebedrijf van het jaar'.


Onze student op de koffie


In heel Nederland

In ruim 95% van Nederland komen wij voor computerhulp en -les aan huis. Onze studenten gebruiken de fiets of het openbaar vervoer om naar je toe te komen. Woon je in een buitengebied en wil je weten of wij ook bij je in de buurt studenten hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het aanvraagformulier in om een afspraak aan te vragen. Natuurlijk kun je ons ook bellen, wij zijn op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar via 088 2200 200.


TV spot 2018


Houd mij op de hoogte

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over relevant IT-nieuws en nieuws over Studentaanhuis?

Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Klik hier

Snel en vakkundig geholpen

Studentaanhuis is volledig onafhankelijk en stopt veel energie in de selectie van de studenten. Wij leiden onze studenten intern op. Het doel: je wordt zo goed mogelijk geholpen voor een minimaal tarief. Betrouwbaar en voordelig.

De studenten wonen of studeren bij je in de buurt en komen op het afgesproken tijdstip bij je langs. Dus geen uren thuis wachten op de 'specialist'. Meestal staat onze student binnen twee dagen bij je op de stoep.


Partner worden

Wil je (zakelijk) partner worden van Studentaanhuis of zie je mogelijkheden om samen te werken? Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.a.v. de heer J. van Meerveld. Geef hier in duidelijk aan welke samenwerkingsideeën je hebt.


Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak