Maak een afspraak
088 2200 200

Print je printer niet? Loopt het papier steeds vast? Maakt de printer geen verbinding met je laptop of tablet? Of doet je printer het helemaal niet? Printerproblemen kunnen veel verschillende oorzaken hebben, maar

wij fixen het wel!

Onze ervaren IT-studenten weten hier wel raad mee. Zij gaan op zoek naar de oorzaak en helpen je graag bij het oplossen van alle printerproblemen en -vragen.

Hoe werkt onze printerhulp?

De studenten komen graag bij je langs om al jouw printerproblemen te fixen. Ook geven ze advies en uitleg over alle instellingen op de printer en over hoe je de printer optimaal kunt gebruiken.

Maak een afspraak

Neem om een afspraak te maken telefonisch contact met ons op via 088 2200 200 of vul ons online aanvraagformulier in. Eén van onze 1000 slimme IT-studenten komt vervolgens bij je aan huis en gaat samen met je aan slag!

En met succes! Veel tevreden klanten beoordelen onze hulp met maar liefst een 8.9 op Trustpilot!

Oplossen van printerproblemen

Printerproblemen zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je net een belangrijk document afdrukken, print je printer alleen maar strepen op het papier. Heb je net een nieuwe cartridge geplaatst, krijg je een melding dat deze alweer leeg is. Of staan er 20 documenten in de wachtrij en als de printer eindelijk weer print, blijft het papier halverwege vasthangen.

Heb jij ook last van printerproblemen? Schakel dan de hulp van onze studenten in! Ze zijn behulpzaam en enthousiast en komen graag bij je langs om de oorzaak van jouw printerprobleem te vinden én op te lossen.

De studentaanhuis fiets tegen een heg aan

De meest voorkomende printerproblemen

Onze studenten fixen al jouw printerproblemen en -vragen!
Zij helpen graag bij:

Het aansluiten en installeren van een printer

Het kiezen van de juiste instellingen

Het verhelpen van foutmeldingen

Het resetten en herstellen van de printer

  • Het aansluiten en installeren van een printer
  • Het kiezen van de juiste instellingen
  • Het verhelpen van foutmeldingen
  • Het resetten en herstellen van de printer

Heb je een andere vraag of probleem?
Neem dan contact met ons op! Onze studenten fixen het wel.

Hulp & uitleg bij printerinstellingen, -verbinding en meer

Heb je geen problemen met de printer, maar wel vragen of uitleg nodig bij bepaalde instellingen of het optimaal gebruik maken van de printer? Wil je dubbelzijdig afdrukken of printen in hogere kwaliteit, maar weet je niet hoe je dit in moet stellen? Of lukt het niet om de printer te koppelen met de tablet?

Dan ben je bij Studentaanhuis aan het juiste adres! Onze studenten helpen je graag en komen langs voor uitleg en hulp bij verschillende functies van de printer of het optimaal instellen van de printer. Zij helpen je onder andere graag bij:

  • Je printer verbinden met wifi
  • Het koppelen van de printer aan bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone
  • Uitleg over alle functies en instellingen van de printer
Een hand die een gloeilamp vast houd

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers . Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker