Profiteer nu van onze Super Zomer Aanbieding en ontvang €4,50 korting op een APK-afspraak!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Printer

Foto van een printer

Printer aansluiten en installeren

Net een nieuwe printer in huis? Dan wil je deze natuurlijk graag snel gebruiken. Om mooie familiefoto’s of belangrijke documenten uit te printen. Maar hoe sluit je de printer aan en hoe installeer je de software? Onze studenten geven je graag tips en helpen je bij de installatie en instellingen van je printer.

Onze studenten helpen je met de printer, bijvoorbeeld door:

  • De printer aan te sluiten en te installeren

    Voordat je kunt printen moet de printer eerst worden aangesloten op je pc of laptop, eventueel draadloos. De student helpt je hierbij en zorgt ook voor een goede installatie van de bijhorende software.

  • De juiste instellingen te kiezen

    Er zijn veel verschillende manieren om je bestanden te printen. Wil je foto’s ‘staand’ of ‘liggend’ afdrukken? In ‘zwart-wit’ of ‘kleur’? En wil je ‘dubbelzijdig’ of ‘enkelzijdig’ printen? De student laat je zien hoe je dit zelf kunt instellen.

  • Foutmeldingen te verhelpen

    Lukt het je niet om af te drukken? Krijg je vreemde foutmeldingen of komen er bijvoorbeeld alleen maar lege velletjes papier in rap tempo uit de printer rollen? Onze student is snel ter plaatse om dit op te lossen.


Afspraak maken?

Wil je graag hulp bij het aansluiten, installeren en/of instellen? Of lukt het niet om te printen?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

Werkt de printer niet goed? Misschien heeft je computer een virus of is de software niet compatibel met het besturingssysteem. Door goed onderhoud aan de computer voorkom je dat hardware zoals de printer slecht werkt. Tijdens de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ wordt je computer op 15 essentiële punten gecontroleerd.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Wil je een ander helpen met zijn of haar printer? Kies dan voor de Studentaanhuis Cadeaubon. Hiermee geef je éénmalig digitale hulp- of les aan huis cadeau.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak