Maak een afspraak
088 2200 200

Heb je last van een trage computer? Lukt het niet om een back-up van alle belangrijke bestanden en gegevens te maken? Of twijfel je of de computer de laatste software- en beveiligingsupdates wel heeft geïnstalleerd?

Wij fixen het wel!

Hoe werkt onze computerhulp aan huis?

Onze studenten komen graag bij je langs voor pc hulp aan huis. Ze lossen alle vragen en problemen samen met je op. Ook geven zij advies of les over de computer en alle bijbehorende computerprogramma’s. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw computer weer veilig, snel en up-to-date, ook weet je hoe je bepaalde computerproblemen zelf oplost.

Maak een afspraak

Neem om een afspraak te maken telefonisch contact met ons op via 088 2200 200 of vul ons online aanvraagformulier in. Eén van onze 1000 slimme IT-studenten komt vervolgens bij je aan huis en gaat samen met je aan slag!

Tegenwoordig kun je voor veel verschillende computerproblemen of -vragen ook gebruikmaken van ‘Hulp op Afstand’. Hierbij logt één van onze IT-studenten op afstand in op je computer. Handig als je problemen hebt die snel verholpen moeten worden of als je een korte vraag hebt!

Onze studenten lossen alles graag samen met je op. En met succes! Op Trustpilot beoordelen klanten ons maar liefst met een 8.8!

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Oplossen van computerproblemen

Computerproblemen zijn ontzettend vervelend. Wil je net een back-up van al je belangrijke bestanden maken, loopt de computer weer vast. Of je wilt even snel een toegangsticket downloaden via internet, is de computer al een kwartier aan het opstarten.

Herkenbaar? Vast wel, want iedereen heeft wel eens last van computerproblemen. Pc problemen zijn niet alleen erg vervelend, ze komen ook altijd nét op het verkeerde moment. Gelukkig staan onze enthousiaste studenten klaar om alle vragen en problemen snel en vakkundig te fixen!

Computerhulp en advies op maat

Heb je geen problemen met je computer, maar wel hulp of uitleg nodig bij een bepaald computerprogramma of bijvoorbeeld bij het installeren van alle software-updates? Wil je online een fotoboek maken van je mooiste vakantiefoto’s? Naast Facebook ook op Instagram een profiel aanmaken? Of met Excel formules aan de slag?

Dan ben je bij Studentaanhuis aan het juiste adres! Onze studenten geven je graag korte uitleg of juist een complete computerles over bijvoorbeeld:

  • Fotobewerkingsprogramma’s zoals Photoshop en Illustrator
  • Downloaden van software zoals Windows 10, Spotify en Microsoft Office
  • Alle social media kanalen
Een hand die een gloeilamp vast houd

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker