Maak een afspraak
088 2200 200

Je computer start niet meer op... al je bestanden zijn verdwenen. En je hebt je documenten en foto’s nergens anders opgeslagen... Op zo’n moment ondervind je maar al te goed het belang van een back-up. Voorkom dit en laat onze studenten deze back-up maken. Stel ook automatische back-ups in.

Onze studenten helpen je graag door:

  • Een back-up te maken

    De student maakt een back-up van al je bestanden en gegevens. De student kan bijvoorbeeld alles overzetten op jouw eigen aangeschafte externe harde schijf of via een online back-up dienst (in de Cloud). Bescherm jouw foto’s, video’s, contacten etc.

  • Back-ups in te stellen

    Je wilt uiteraard dat je computer altijd vlot functioneert. Doen zich toch problemen voor, zoals een computer die af en toe vastloopt zonder reden? Dan is het belangrijk dat je regelmatig een automatische back-up maakt.

  • Bestanden te herstellen

    Je kunt helaas op veel manieren bestanden kwijtraken. Bijvoorbeeld door een oververhitte videokaart of een losse kabel. Soms is de oorzaak onduidelijk. De student onderzoekt samen met jou of de bestanden zijn terug te halen.

Afspraak maken?

Het beeld valt weg of er verschijnt een foutmelding op het scherm... soms is een computer- of laptop-reparatie nog mogelijk, maar soms ook niet. Een goede back-up blijkt dan onmisbaar.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

Een back-up van al jouw gegevens, helpt je veilig computeren. Maar... hoe rekent je veilig online af en hoe kunt je veilig internetbankieren? Is jouw router veilig ingesteld? Wie kan jouw gegevens en foto’s eigenlijk zien op Facebook, LinkedIn en Twitter? Staan er zaken over je online die je wilt verwijderen? Onze student weet raad.

De student loopt samen met je alles na, en kiest voor veilige instellingen en licht dit stap voor stap toe. Hij of zij controleert jouw computer op op 15 essentiële punten. Lees meer over onze Computer-APK met ‘Veilig Online Check’.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Je kunt ook een ander blij maken met een Studentaanhuis. De student loopt alles na en maakt een back-up van de gegevens. Met de Studentaanhuis Cadeaubon schenkt je aan iemand anders éénmalig computerhulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker