Profiteer nu van onze Super Zomer Aanbieding en ontvang €4,50 korting op een APK-afspraak!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Televisie

Een foto van een televisie

(Digitale) televisie instellen

Je hebt een nieuwe (digitale) televisie. Dan zijn er veel mogelijkheden en instellingen. Hoe kun je de tv het beste aansluiten? Hoe programmeer je de zenders op de gewenste manier? Hoe kom je bij ‘uitzending gemist’ en kun je de laptop ook aansluiten? Of je nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat: met onze hulp haal je meer uit jouw tv.

Onze studenten helpen je met jouw (digitale) televisie door:

  • De televisie aan te sluiten

    De televisie wordt eerst juist aangesloten. Heb je digitale tv? Dan helpt de student ook graag met de digitale ontvanger. Het is vaak ook mogelijk om het beeld van jouw laptop op de tv te zien. Leuk voor foto’s of YouTube-filmpjes.

  • De zenders te programmeren

    Als je jouw (digitale) televisie hebt aangesloten, heb je niet direct beeld. Je moet eerst de zenders programmeren. Weet je niet hoe dit werkt? Of wil je andere zenders installeren? Onze studenten stellen dit graag voor je naar wens in.

  • De mogelijkheden door te nemen

    In het geval van digitale televisie zijn er veel extra mogelijkheden. Zo kun je programma’s vaak opnemen, doorspoelen, op pauze zetten of terugkijken via de optie ‘uitzending gemist’. Onze student laat het je allemaal zien.


Afspraak maken?

Wil je snel veel plezier van jouw (digitale) televisie?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Je kunt ook een ander verrassen met hulp van een student, bijvoorbeeld bij het instellen van zijn of haar nieuwe (digitale) televisie. Kies de Studentaanhuis Cadeaubon. Hiermee geef je een advies of les aan huis cadeau: leuk en origineel.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak