Maak een afspraak
088 2200 200

Een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende pop-ups tijdens het internetten. Komt je dit bekend voor? Dan kan het betekenen dat jouw computer is geïnfecteerd met een virus. Eén van onze slimme studenten komt graag bij je langs om deze vervelende virusproblemen op te lossen en jouw pc weer schoon te maken.

Wij helpen je van alle virusproblemen af, bijvoorbeeld door:

  • De computer op virussen te scannen

    Een goede virusscanner spoort alle virussen op jouw computer op. Onze studenten helpen je bij de installatie en het scannen. Ook geven ze tips zodat je de virusscanner in het vervolg zelf kunt gebruiken.

  • Een virus te verwijderen

    Een virus verwijderen moet zorgvuldig gebeuren. Door de juiste handelingen uit te voeren voorkom je dat er toch nog ‘restjes virus’ achterblijven op jouw computer. Onze studenten weten hoe dit moet en helpen je hierbij.

  • Antivirussoftware te installeren

    Met goede antivirussoftware ben je virusproblemen voor. De software beveiligt jouw computer en voorkomt dat virussen zich in jouw computer nestelen. Onze student helpt je graag om de juiste software te installeren of bij te werken.

Afspraak maken?

Wil je weer een snelle, goed werkende computer? Onze studenten staan voor je klaar om al jouw virusproblemen op te lossen.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Voorkom virusproblemen

Een virus komt vaak op je computer terecht door verspreiding via e-mails en chatgesprekken. Ook door muziek of films te downloaden vanaf internet kan je computer al snel besmet raken. Regelmatig onderhoud kan de meeste virusproblemen voorkomen. Scan je computer dus periodiek op virussen. Wil je zeker weten dat je computer goed is beveiligd tegen virussen? Onze student checkt je computer op 15 essentiële punten tijdens de Computer-APK met ‘Veilig online Check’.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Ken je iemand met een virus of andere problemen op de computer? Geef advies of –hulp aan huis cadeau, met de Studentaanhuis Cadeaubon.

Bestel de Cadeaubon

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker