Wij hebben een geweldig decembercadeau, speciaal voor jou! Neem snel een kijkje op onze actiepagina!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Een klant die wordt geholpen met problemen aan haar computer.

Trage computer sneller maken

Vaak ontstaat een trage computer door jarenlang gebruik. Elke keer dat je de pc gebruikt, laat je sporen achter. Dit zijn bijvoorbeeld downloads en tijdelijke bestanden. Ook een virus of achterstallige updates kunnen een trage computer veroorzaken. Onze student komt graag bij je langs om de pc een opfrisbeurt te geven.

De laptop van de reclame van studentaanhuis

Wij helpen de trage computer sneller te maken, bijvoorbeeld door:

  • Ongebruikte programma’s te verwijderen

    Staan er programma’s en bestanden op de computer die je niet meer gebruikt? Zelfs als je de programma’s verwijdert, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in beslag, waardoor een trage computer ontstaat.

  • Systeemupdates te installeren

    Door de software van de pc te updaten blijft deze soepel werken en de beveiliging blijft up-to-date. De student kan dit voor je regelen en geeft je graag aanvullend advies hoe je zelf regelmatig updates kunt installeren.

  • De harde schrijf te defragmenteren

    In de loop der jaren komen opgeslagen bestanden verspreid (gefragmenteerd) over het geheugen van de pc te staan. Dit veroorzaakt een trage computer. Onze student kan jouw harde schijf op een veilige manier defragmenteren.


Afspraak maken?

Wie kent het niet: de pc of laptop start tergend langzaam op... Wil je dat een student de computer weer sneller maakt?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Naast advies voor jezelf, kunt je ook een ander blij maken met het opschonen en sneller maken van een computer. Met de Studentaanhuis Cadeaubon geef je éénmalig digitale hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak