Maak een afspraak
088 2200 200

Muziek luisteren via Spotify, werken in Word of Excel, foto’s bewerken of de pc scannen op virussen… Voor vrijwel alles wat je doet op jouw computer of tablet is software nodig. Maar hoe zet je die software veilig op de computer? Onze studenten staan voor je klaar en zorgen ervoor dat de software-installatie vlekkeloos verloopt.

Wij helpen je graag met software-installatie, bijvoorbeeld door:

 • Veilige software te downloaden

  Op internet wordt veel schadelijke software aangeboden. Vaak zijn deze programma’s moeilijk van ‘echt’ te onderscheiden. Onze studenten helpen je om veilige software te herkennen en te downloaden.

 • De software te installeren

  Je hebt de juiste software bij de hand, maar hoe installeer je deze op de juiste plek op de computer? De student laat je graag zien hoe de software-installatie werkt. Ook geeft hij of zij tips hoe je dit in het vervolg zelf kunt doen.

 • Onnodige software te verwijderen

  Onnodige programma’s en bestanden maken de computer trager. Misschien heb je die allang niet meer in gebruik. Wij kunnen je helpen om deze software volledig te verwijderen, zodat de computer weer snel wordt.

Uw software-problemen opgelost

Onze studenten kunnen je ook bij het oplossen van de meest uiteenlopende software-problemen en –vragen op alle apparaten.

Wij helpen je met al jouw software-problemen, bijvoorbeeld door:

 • Samen software te installeren

  Het is handig om ook zelf te weten hoe je software op een computer of laptop installeert (en er ook weer afhaalt). Bij onze studenten kun je met al je vragen terecht. Van Spotify tot Skype: zij geven je duidelijke uitleg en tips.

 • Opties en updates in te stellen

  Het goed instellen en blijven onderhouden van software is erg belangrijk. Zo heb je optimaal gebruiksgemak, bescherm je jouw privacy en kun je virussen voorkomen. De studenten geven je hierover graag aanvullend advies.

 • Een back-up te maken

  Hoe meer programma’s je installeert op de computer, hoe meer gegevens je graag wilt bewaren. Met een regelmatige back-up weet je zeker dat je jouw waardevolle data, foto’s, berichten etc. niet kunt verliezen.

Afspraak maken?

Wil je snel aan de slag met nieuwe programma’s of heb je problemen met de software op je computer, laptop of tablet? Onze studenten helpen je graag met een veilige en goede software-installatie.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Een origineel cadeau: verras iemand anders met een Studentaanhuis. Met onze Studentaanhuis Cadeaubon schenk je iemand éénmalig computerhulp- of les. Eén van onze studenten helpt hem of haar met alle vragen, bijvoorbeeld over software-installatie en het oplossen van software problemen.

Bestel de Cadeaubon

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker