Veilig online met de Studentaanhuis Veiligheidscheck. Boek nu een afspraak en maak kans op te gekke multimedia prijzen!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Lekker Zorgeloos Zomeren. DEZE ACTIE IS VERLOPEN

een afbeelding van een zeester die rechtop in het zand van het strand staat

Om lekker zorgeloos van de zomer te kunnen genieten is het belangrijk dat je nu goede voorzorgsmaatregelen neemt voor je digitale apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het opschonen van de computer, smartphone en tablet, het instellen van een goede back-up en de beveiliging tegen internetcriminelen. Daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Het is en blijft belangrijk dat je computer schoon en up-to-date is. Zo houd je internetcriminelen ook tijdens de zomer buiten de deur.

Maar ook je tablet en smartphone moeten geregeld nagekeken en opgeschoond worden, zodat deze veilig en snel te gebruiken zijn.

Mobiele devices

We gebruiken onze mobiele devices dagelijks steeds meer en zeker in de vakantieperiodes kunnen we niet meer zonder onze smartphone en tablet. Op vakantie checken we hierop het nieuws en het weer, versturen en ontvangen we e-mails en regelen hierop online onze bankzaken. Als deze apparaten dan niet goed en veilig zijn ingesteld, kan dat een hoop ergernis met zich meebrengen. Dit mag de vakantiepret niet drukken.

Zorg dus dat je de juiste voorzorgsmaatregelen hebt genomen, zodat je zorgeloos van de zomer gaat genieten.

Zomerse cadeaus

Maak je tussen 14 juni en 31 juli een afspraak met één van onze studenten, dan ding je nu automatisch mee naar handige en leuke cadeaus! Een zomerse actie, helemaal in stijl.

Onze zomeractie loopt 6 weken en is verdeeld in 3 rondes. Elke twee weken maak je kans op te gekke zomerse gadgets en mooie cadeaus. We geven er de komende 6 weken honderden van weg.

  • Ronde 1 loopt van 14 tot en met 30 juni. (is inmiddels afgelopen)
  • Ronde 2 loopt van 1 tot en met 15 juli. (is inmiddels afgelopen)
  • Ronde 3 loopt van 16 tot en met 31 juli. (is inmiddels afgelopen)

Iedereen dingt mee!

Is jouw computer aan een opschoonbeurt toe, ben je nog niet goed beveiligd tegen ransomware of heb je nog geen goede back-up van je bestanden? Of wil je juist hulp bij het goed instellen van je tablet of smartphone, zodat je deze veilig kunt gebruiken tijdens de vakantie? Of heb je een andere vraag aan onze studenten?

Maak dan nu een afspraak. Zo kun je zorgeloos genieten van de zomer én maak je meteen kans op veel leuke cadeaus.

Maak de afspraak

Zorgeloos Zomeren - Ronde 3

Ook de tweede Zorgeloos Zomer-ronde zit er alweer op. Deze week vliegen er weer honderden zomerse gadgets de deur uit. Tijd voor ronde 3. De laatste ronde van deze zomerse actie!

Studentaanhuis BeachTennis set!

Een voorbeeld van de beachtennis set die je kan winnen

Tijdens de laatste 2 weken van onze zomerse actie maakt iedereen kans op één van de honderden te gekke Studentaanhuis BeachTennis sets!

Zorgeloos en sportief genieten van het leukste spel voor op het strand: Beachtennis!

16 t/m 31 juli

Iedereen die in de periode van 16 tot en met 31 juli een afspraak heeft met één van onze studenten, dingt automatisch mee naar dit leuk zomers cadeau.

Wil je ook kans maken op zo’n Studentaanhuis BeachTennis set? Wees er dan snel bij! Deze actie loopt nog t/m 31 juli!

Klik hier voor de actievoorwaarden

Maak nu de afspraak

Maak ook nog steeds kans op de JBL Flip4 speaker

Heb je jouw favoriete zomernummer al toegevoegd aan de Studentaanhuis Spotify lijst? Doe dat nu meteen.

Een voorbeeld van de beachtennis set die je kan winnen

Dan maak je niet alleen alle andere volgers blij met een leuke zomerse muzieklijst, maar ding je ook nog eens mee naar één van de drie JBL Flip4 portable bluetooth speakers.

Hoe werkt het?

Op 15 augustus aanstaande kiezen wij drie winnaars die onze Zorgeloos Zomeren Spotify lijst volgen én hun favoriete zomerse song hebben toegevoegd aan deze lijst.

Dit werkt als volgt:

  1. 1. Via je computer

    Download Spotify op je computer en ga vervolgens naar www.studentaanhuis.nl/spotify. Daar vind je de link die je kopieert in de zoekbalk van je internetbrowser. Je wordt nu doorgelinkt naar de openbare afspeellijst Studentaanhuis ‘Zorgeloos Zomeren 2018’ in het Spotify programma op je computer. Volg daar deze lijst en voeg jouw favoriete nummer toe.

  2. 2. Via je smartphone of tablet

    Download de Spotify app op je smartphone of tablet en ga vervolgens naar www.studentaanhuis.nl/spotify-mobile, via de zoekbalk in je internetbrowser. Je wordt doorgelinkt naar de openbare afspeellijst Studentaanhuis ‘Zorgeloos Zomeren 2018’ in de Spotify app. Volg deze lijst en voeg jouw favoriete nummer toe.

Kom je er niet helemaal uit? Onze studenten helpen je natuurlijk graag!


Afspraak maken


Postcode
Huisnummer

Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Email
Telefoon
Postcode
Huisnummer

Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Email
Telefoon
Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Terug naar het normale formulier.